Om at lade lyset fra min kærlighed skinne igennem.

ARACA® Snak™ nr. 128 – 13/7-2024 🇩🇰💥

3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at lade lyset fra min kærlighed skinne igennem.

10 AHA-øjeblikke fra lørdagssnakkens samtale kan opsummeres således:

1. Jo mere kærlighed man giver, desto mere får man tilbage: En erkendelse af, at kærlighed er en uendelig ressource, der vokser, når den deles.

2. Kærlighed sammenlignes med pantflasker: Sammenligningen med pantflasker gør det klart, at både kærlighed og genbrug giver noget positivt tilbage.

3. Ubetinget kærlighed: Indsigt i vigtigheden af at give kærlighed uden betingelser, selv til dem, der virker sure eller negative.

4. Kærlighedens kilde er altid til stede: En forståelse af, at kærlighed altid er der, selv når man er omgivet af negative tanker eller følelser.

5. Taknemmelighed åbner for kærlighed: At stille spørgsmålet “Hvad er jeg taknemmelig for?” kan hjælpe med at fremkalde følelser af kærlighed.

6. Latter og humor som kærlighed: Deling af latter og humor er også en form for kærlighed og skaber forbindelse og glæde.

7. Kærlighed skal udtrykkes frit: At slippe kærligheden fri og ikke holde den tilbage er en nøgle til at opleve mere kærlighed i livet.

8. Kærlighed findes i små dagligdags ting: At kærlighed kan findes i små handlinger og rutineopgaver, som fx i vasketøjskurven eller opvaskemaskinen.

9. Kærlighed til sig selv er vigtigt: At vise kærlighed til sig selv er lige så vigtigt som at vise det til andre, og det påvirker ens egen lykke og trivsel.

10. Kærlighedens vedholdenhed: Selv under negative følelser eller oplevelser, ligger kærligheden lige under overfladen og kan bringes frem med bevidsthed og praksis.

Se og hør lørdagssnakken her:

Og på vores sociale medier.

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene Hjort

ICF og ACT Matrix Coach

ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #ACTMatrix #Coaching #Selvledelse #Selvindsigt

Skriv et svar