Endnu en klienthistorie

Min Executive Coachingrejse hos ARACA® er en fortælling om personlig og professionel udvikling, hvor jeg har gennemgået en transformation gennem et struktureret forløb med coaching og mentoring.

Udgangspunktet:

Da jeg startede forløbet, følte jeg mig ofte presset og usikker på mine styrker, især i stressede arbejdssituationer. Jeg havde svært ved at finde balancen mellem mit arbejde og privatliv, og jeg manglede værktøjer til at navigere i komplekse projekter og relationer.

Rejsen:

Gennem forløbet arbejdede jeg med forskellige værktøjer som matrixen, positiv feedback og prioritering, som gav mig strukturer til at tackle udfordringer på arbejdet og i mine personlige relationer. Jeg blev mere bevidst om mine værdier og lærte at bruge dem som fundament for mine beslutninger og handlinger.

Aha-oplevelser:

En stor aha-oplevelse for mig var erkendelsen af mine styrker og potentiale. Gennem positiv feedback fra kollegaer og refleksion over mine værdier, indså jeg, at jeg kunne have en større indflydelse, både som leder og i samarbejde med andre. Jeg opdagede også vigtigheden af at prioritere mine opgaver og fokusere på det, der virkelig betyder noget, hvilket reducerede min stress.

”Værktøjerne til prioritering og positiv feedback har ændret måden, jeg arbejder og kommunikerer på. Jeg er mindre stresset, mere fokuseret og oplever bedre samarbejde med mit team.”

Resultatet:

Ved afslutningen af forløbet er jeg markant mere selvsikker, har opnået bedre balance mellem mit arbejde og privatliv og har styrket mine lederevner. Jeg er blevet mere bevidst om mine handlinger og kan nu navigere komplekse situationer med ro og overblik. Effekterne er varige, og jeg føler mig bedre rustet til fremtidige udfordringer.

Michael

Contract Delivery Manager

Skriv et svar