Om at jeg finder glæde ved mit arbejde

ARACA® Snak™ nr. 135 – 1/9-2024 🇩🇰💥

3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at jeg finder glæde ved mit arbejde.

7 Hovedbudskaber fra lørdagssnakkens samtale kan opsummeres således:

1. Glæde i arbejdet: Indsigt i, at arbejde kan være en kilde til glæde og ikke nødvendigvis en byrde. Når man finder noget, man elsker at lave, bliver arbejdet en positiv del af livet.

2. Kreativitet som drivkraft: Forståelsen af, at man kan tappe ind i universets kreativitet og lade den inspirere ens arbejde, hvilket gør processen mere meningsfuld og tilfredsstillende.

3. Integration af arbejde og liv: Aha-øjeblikket, hvor man ser, at det ikke handler om at balancere arbejde og liv, men snarere om at integrere dem, så ens arbejde føles som en naturlig del af livet.

4. Formål og mening: Indsigt i, at arbejde, der tjener et højere formål eller bidrager til andres liv, giver en dybere mening og øger tilfredsheden i arbejdet.

5. Aktiv handling: Realiseringen af, at man kan finde glæde i at handle og være produktiv, uanset om opgaven er stor eller lille. Det handler om at tage initiativ og føle sig engageret.

6. Arbejdet som hobby: Aha-øjeblikket, hvor man ser sit arbejde som en hobby, noget man gør af lyst snarere end pligt. Dette skift i perspektiv kan ændre, hvordan man ser på sin daglige beskæftigelse.

7. Positiv holdning: Indsigt i, at ens holdning til arbejde kan forme ens oplevelse af det. Ved at vælge at se arbejdet som en positiv del af livet, kan man skabe en mere tilfredsstillende og lykkelig livsoplevelse.

Se og hør lørdagssnakken her:

Om at jeg finder glæde ved mit arbejde.

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene Hjort

ICF og ACT Matrix Coach

ARACA® – det handler om dig.™ 

#Psykologiskfleksibilitet #ACTMatrix  #Coaching #Selvledelse #Selvindsigt #personligudvikling

Skriv et svar