Afsky vs Tillid

Her er de 7 “aha”-øjeblikke fra ACT Matrix-sessionen om Afsky og Tillid:

  1. Tillidens Kraft:
    Indsigt i, hvor vigtig tillid er for at kunne håndtere svære følelser som afsky. Tillid til sig selv og andre kan skabe ro og balance.
  2. Accept er Nøglen:
    At forstå, at accept af ubehagelige følelser som afsky kan føre til mindre følelsesmæssig belastning og større psykologisk fleksibilitet.
  3. Sanseoplevelsers Indflydelse:
    Realiseringen af, at sanseoplevelser kan trigge stærke følelsesmæssige reaktioner, som f.eks. afsky, og at man kan arbejde med at håndtere disse triggere.
  4. Vigtigheden af at Vælge:
    At opdage, at man kan vælge at fokusere på det positive i en oplevelse, selvom der er ubehagelige elementer, og dermed få en bedre helhedsoplevelse.
  5. At Skabe Afstand til Følelser:
    At forstå, at ved at skabe afstand til følelsen af afsky og acceptere dens tilstedeværelse, kan man mindske dens påvirkning på ens handlinger.
  6. Forskellen på Reaktion og Respons:
    Indsigt i forskellen mellem at reagere automatisk på en trigger (som marcipan i flødeboller) og at respondere bevidst og med tillid.
  7. Brug af Tillid som Redskab:
    At opdage, at tillid ikke kun handler om at stole på andre, men også om at have tillid til, at man kan håndtere og navigere gennem sine egne ubehagelige følelser og tanker.

Se det hele:

https://www.crowdcast.io/c/tq5hfn655omc

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #ACTMatrix #Coaching #Selvledelse #Selvindsigt

Skriv et svar