ANBEFALING

ANBEFALING

Det er ikke hver dag at vores klienter definerer en ny coaching kategori, men det gjorde Marianne med sin anbefaling nedenfor.

Hun er godt igang med sin nye Kommunikations virksomhed: Due Kommunikation, og de første kunder allerede i hus.

Marianne er kendt og anerkendt af mange for hendes utallige gode og autentiske historier om mennesker og virksomheder hun har leveret som passioneret journalist og kommunikationsrådgiver. Alt bliver leveret hurtigt og effektivt.

Så er det noget din virksomhed har brug for så er det bare at kontakte hende. Man føler sig i trygge og kompetente hænder med det samme.

Vi hjalp Marianne med at give hende inspiration, struktur, værktøjer og god energi med en enkelt ARACA® Powercoaching™ session, som hun beskrev nedenfor.

Tusind tak Marianne. 🙏🏻

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #ACTMatrix #Coaching #Selvledelse #Selvindsigt

POWERCOACHING

“Der er 10 ud af 10 stjerner til Anders Christian Hjort for den executive coaching session, der kommer til at gøre en stor forskel for mig og min virksomhed.

Anders kom hurtigt frem til det væsentlige, stillede de rigtige, udfordrende spørgsmål og gav mig ved hjælp af et stort bagkatalog af strategimodeller, sin vidensdeling og konkrete værktøjer en dyb indsigt i, hvordan jeg selv kan arbejde videre med at udvikle strategi, kunderelationer og salg.

Jeg er blæst bagover af at være i en atmosfære af generøsitet, passion og empati og tog derfra med ny og stærk motivation.

Så nu er det bare at eksekvere.”

MARIANNE DUE
DIREKTØR
DUE KOMMUNIKATION

Skriv et svar